Saturday, February 11, 2017

SIBUK DGN MASALAH PEKERJA DAN PEMBAIKPULIHKAN KAWASAN KOLAM AQUAPONIK

Dua tiga bulan nie aku tak sempat nak update blog kerana ada sedikit masalah komputer dan line internet. Ditambahkan lagi dengan masalah pekerja yang selalu keluar masuk (ada yg berhenti ada yang masuk).
Apa nak buat dah kerja dengan bangsa sendiri.. Paham-paham ajerlah.... 

BILA cuti ajer mulalah dengan aktiviti mingguan di kampung. Upgred-upgred  kolam yang tidak berkesudahan, ada jer yang nak dibuat.


Antara tugasan yang terbaru adalah sambungan bumbung dibahagian hadapan yang tergendala hampir 1 tahun. Faktor utama adalah kewangan dan masa. Ditambahkan lagi dengan kejatuhan matawang negara  
yang bersertakan GST. "Pandai" pun menteri..



Namun begitu tugasan yang ada perlu diselesaikan.